Един дилетантски прочит на изборните резултати

1956726_786314661387619_2135164440307904628_o

Моят прочит на изборните резултати. Разгледах данните на сайта на ЦИК  и това , което видях е, че има няма 5 града, в които ГЕРБ не бие. Няколко са основните оси на изборите, които трябва да бъдат разгледани.

Първата разбира се е съперничеството между ГЕРБ и БСП. Тук нещата са прости, като Сергей Станишев. За 11-ти път подред Бойко Борисов се оказа доста по далновиден от руския съсел и отново го би, като шкембе в довар. Въпреки купените гласове, въпреки присъщата за тях комунистическо-минетчийска пропаганда… „БСП не успя да вдигне електората си“ каза Серго. Е как да го вдигне от гробищата бе простак? Аз нали ти казах руска подлого, че вас еволюцията ще ви изхвърли. Ранени сте смъртно, времето ви тече и не ви остава много. След 5-10 години няма да има и помен от вас. Станишев излезе посран на пресконференцията и страхът му се усещаше дори и през телевизора. Всички знаем, че само един мъж би си подал оставката след такъв разгром (11-ти подред), но също така знаем, че Серго е мъж, колкото Волен НЕ е проститука така, че ще си останем с чакането. За малко да забрави да погали и топките на Местан. Станишев, аре кажи как ги разби в Полски Тръмбеш, не изневерявай на себе си!

Следваща точка ДПС a.k.a Автобусни превози АД. Нищо изненадващо за мен. Винаги успяват да си мобилизират твърдия електорат и обичат да правят екскурзии. На пресконференцията Местан беше на обичайното си ниво – високо над всички, без реална конкуренция в политическото говорене. Каквото и да си говорим, Местан е класа. И мисли напред. А какви „лидери“ само му стоят насреща. Дебел щрих, субект, анализ, екстраполираме, куртуазност – Местан даде всичко от себе си в победоносна вербална оргия.

Бюрекоф или по-известният Капут се радва доста и казва, че е спечелил. Общо взето е спечелил от трите най-дългия, защото 2% са си на ВМРО, другите 5% са контролиран вот и реално за тази жрица на любовта са гласували има няма 2% – пациенти на заведенията за ментално увредени.

Реформаторския блок и партиите вътре обединени само и единствено от МАТЕМАТИКАТА успяха да вкарат един евро-депутат. Това на тях им стига. Даже според отзивите им, за тях това представлява една чутовна победа. Кеф, че на Пръмова и биха шута.

ВОЛЕНЕ, ТИ ДЪРТА, БЕЛОГЛАВА, РУСКА ПРОСТИТУТКО! Това ще му е на него в политиката. Кеф! Да ходи сега да се крие под маси, над маси.. абе където иска, само да не ни се вясва. Притеснява ме липсата му по медиите обаче, някой проверил ли е в бункера му?

След тези избори отговорът на въпроса #КОЙ, вече е ясен – ТИ, който не гласува.

За жалост вчера и днес срещам много хора, разумни с добри професии и акъл в главата, които ми казват, че няма смисъл да се гласува. Потресен съм. Ако някой тук твърди същото нека се пробва да изложи тезиса си в коментар под текста.

Беновска влезе с вратата и 2 реда тухли..
Сергей Станишев и той като Реал Мадрид… гони 11-тата!
Най-голям брой висшисти са гласували за Зелените. Точка.

И да не забравя – 15! ХАХАХАХАХА ТЪПА РУСКА ПОДЛОГО САМ СИ ГО СЛОЖИ! Пренареждането на листата на БСП за кандидата с номер 15 доказва, че БСП са купили поне 30 000 гласа. Най-малкото, което трябва да направи ЦИК е да изключи тези гласове от дадените за БСП. Предвид видеозаписите със скрита камера от Бобов дол Наказанията санкциите трябва да са много по-сериозни.

Вашият коментар