Имам си куче. То си е мое. Вие на кого сте г-н Орешарски?

Мисля си каква държава сме. Да ти пикам на държавата. Да ви сера на правителството. И на ГДБОП.. и на цецо на ГДБОП-а. За ДС трябва да е нещо по-кофти, примерно да ви серат всички отгоре. Забравих и „независимата съдебна система“ и на нея да и плюя отгоре!

Г-н министър-председател Олигарски, аз си имам куче. То си е мое. Вие на кой сте? Те хората си мислят, че вие ще си дадете оставката, ама аз знам.. знам, че ви е през оная работа и за заплатите, и за майчинските и за всичко. Сега ви траят, ама забелязвам, че взима да става студено. Пък като им стане студено и като огладнеят ще излязат пак. И тоя път ще ви извлекът.

След последните действия на така нареченият от някой „български Парламент“ се замислих, че събитията са акуратни за създаването на един сериал. Предлагам ви резюме на първи епизод:

Правителството ” Орешарский ” , втори сезон, трети епизод. : В епизода Мая Манолова разбира , че е осиновена и истинските и родители са фабриканти убити от народният съд. Иска си фабриките и парите. Псува социалното равенство и социализма.Михаил Миков отново е пиян. Волен сидеров се плюнчи и навива фунийки на банката в парламента и после ги слага в една тръбичка и духа. Цели Бойко. Кипи парламентарен живот. Из кулоарите на парламента се разхождат квестори и като видят някой да се разхожда го преброяват. Миков ги е пратил за кворум. Орешарски си е нарисувал картина с радостни работници 12/2 метра , стои пред нея и вече час обяснява за новата социална политика на правителството. От време на време спира и ги пита: – Има ли въпроси? …ама няма …и продължава. Последно го чух да им разправя, че тоа Пеевски бил мноо готино копеле.

Кънчо Стойчев от Галъп.  Безприкословен съпорт за Станишев.

Сега сериозно. Тaкa или инaче щепaднaт и ще се удaрят лошо. После ще дойде пaк някой десен човек дa им плaти социaлистическите мурaфети. Те шa ни обяснът, тоa колко е лош, и  шa дръпнaт пaк 2-3 милиaрдa и ще дaдът нa простият, трудолюбифф и гостоприемен бългaрски нaрод 50 000 левa… общо де. Зaщото социaлизъмa приятели е кaто религиятa. и номерa със социaлнaтa спрaведливост винaги ще върви. дa се бориш с товa е теологичнa мaтерия. но зa пaдaнето ще пaднaт. стaрите комунисти бехa душеведи, крaдци нa сърцa и пиячи нa aлкохол и нaроднa любов. Сегaшните сa буклуци. Е зa твa цъфтежa им е кaто нa мaгдaнозa.

Абе какво ще стане ако утре кажат на гърците: „Правим ви пенсиите по 50 евра!“ – 38 пъти да фалира гърция, пак е по-държава от нас!

PS: Та, кой предложи Пеевски?

Едно мнение за “Имам си куче. То си е мое. Вие на кого сте г-н Орешарски?

  1. Това са хора, които не са знаели как точно стоят нещата по времето на искания от тях социализъм или по-лошо: знаели са добре, че това е система (строй?) на криминални престъпници – крадци и убийци, на демагози и лъжци, но защото са били едни от тях сега им липсва. Искат си хората държавните предприятия, от които да излизат всеки път с по нещо откраднато в джоба, да си вземат по нещо от общото (ничието), което беше всичко извън вратата на собствения ти дом и така да допълват оскъдните си доходи, или поне да приличат на ОНЕЗИ горе, на който искаха (и трябваше) да приличат.
    Бог да се смили над глупостта! Тя е универсална и без етнос, и без религия.
    Само че младите не искат да го приемат. Те искат да живеят в Родината си, да работят и получават достатъчно за да живеят добре.
    Дали ще доживея да видя заминали в чужбина останалите живи комунистически лидери? Едва ли, а така ми се иска да видя как емигрират Георги Пирински, Лора Ананиева (други от старите не си спомням), Сергей Станишев, Ахмед Доган, Румен Овчаров, Румен Петков и много други знайни и незнайни борци за налагането на престъпната власт. Мечти, мечти! 🙂

Вашият коментар